• ANY window Vliegenramen vliegenramen

    vliegenramen

VliegenramenVliegenramen op maat

Vliegenramen

Onze vliegenramen

ANYwindow biedt u een heel gamma aan, die nauw aansluit bij uw wensen. Van vliegenramen over deuren en schuifdeuren tot rolhorren, u vindt ze allemaal bij ons.

Vliegenramen gemaakt in hoogwaardig aluminium, combineren een jarenlange zekerheid tegen insecten, met een mooie afwerking. Wij hebben verschillende profielen, die het mogelijk maken om ook bij grote waterneuzen, kleine plaastingsruimtes of lastige waterdoppen een vliegenraam te plaatsen.

Onze plissé, die u kan verkrijgen tot een maximale breedte van 2M, combineert een strak vormgegeven geheel met een vouwsysteem die makkelijk kan bediend worden. Grote glaspartijen & schuine dorpels kunnen zonder enig probleem worden voorzien van een plissé – vliegendeur.

Onze vliegendeuren, allen gemaakt uit hoogwaardig aluminium. De vliegendeur kan geplaatst worden in bijna elke situatie door te werken met een smalle kader. Het gebruik van ingewerkte magneten enerzijds en de pomp anderzijds garanderen een perfecte afsluiting.

Wacht nietVraag nu uw offerte!

Voor uw Vliegenramen buitenschrijnwerk gebruikt ANYwindow alleen topkwaliteit.
Hoogwaardige profielen met thermische isolatie, geluidsisolatie en veilig.

Gratis offerte
anywindow offerte

tevreden klantenlaatste getuigenissen

Kies voor Any Window

Kiezen voor ANYWINDOW

Kies voor any window Vliegenramen ramen en deuren.

  • Ervaren plaatsers die zorg dragen voor uw woning
  • Ook na verkoop onze aandacht
  • Meer dan 45 jaar ervaring
  • Ook veranda's, zonwering & rolluiken
  • VELUX dakvensters
Strak design, dunne aluminium profielen in alle kleuren

Extra slanke raam- en deurprofielen. Raamwerk en vleugel zijn samen amper 8 cm breed en geven zo het licht vrij spel. Klassief of modern: de sierlijke vormgeving past bij elke woning.

Lees meer over aluminium profielen
hoge k-waarden voor warmte-isolatie voor een gunstige pvc-prijs in tal van kleuren.

Plus een akoestische isolatie die geluidshinder kordaat buitensluit. Drie of vier pvc-kamers? ANYwindow gaat tot ZEVEN! Dat garandeert een toprendement voor uw ramen en deuren.

Lees meer over PVC profielen
Tijdloos en warm natuurproduct in harmonie met uw woning

Hout geeft uw ramen en deuren een duurzame en warme look. Bovendien ligt het natuurlijke isolatievermogen een stuk hoger dan bij aluminium of PVC. Met een goede plaatsing – en minimaal onderhoud – is uw houten buitenschrijnwerk levenslang bestand tegen weer en wind.

Lees meer over houten ramen

Aarzel nietNeem met ons contact op